Udtalelser

“Kim Paasche er en oplevelse. Utrolig venlig, men med et ræsonnement, der altid sidder lige i skabet. Det er sjældent, at man møder en rådgiver med så stor menneske- OG forretningsforståelse.
En unik kombination, der vil gavne enhver virksomhed, stor eller lille, der søger hans råd. Ganske enkelt mine allervarmeste anbefalinger.”
Jesper Lynghus, direktør
“Jeg har anvendt Kim Paasches kompetencer som coach/sparringpartner i rekrutterings- og forandringsprocesser. Det har været konstruktivt, effektivt og har tilført processerne en værdifuld ekstern vinkel.”
Peter Kirkegaard, Senior Vice President, HR, Communication and Compliance, Hempel A/S
“Da jeg efter en opsigelse gerne ville lave et brancheskift, hjalp Kim mig med at finde ud af hvad der var vigtigst for mig i det nye job, og guide mig ind på den rigtige branche for mig.

Kim var en kæmpe støtte igennem hele processen, lige fra hjælp til ansøgning, samtaletræning eller om jeg bare lige havde behov for at snakke.”

Fie, Økonomimedarbejder
“Efter 23 år hos samme firma var mine erfaringer med jobsøgning noget rustne. Kim gav rigtig god sparring til at få lavet et opdateret CV og Linked-In profil og han introducerede mig til at søge nyt job via mit netværk. Efter få måneder havde jeg nyt job (hos min første prioritet) – uden at have sendt en eneste traditionel ansøgning.

Kim er et meget positivt menneske, han er god til at se muligheder og har masser af erfaring som han villigt deler ud af. Jeg kan varmt anbefale et outplacement forløb hos amendor – for mig har det har været en meget positiv og lærerig oplevelse, der i sidste ende også gav det ønskede resultat.”

Søren Nyborg Rasmussen, Kemiingeniør
“Efter mange år i samme firma, var det min tid til at komme videre i forbindelse med en fyringsrunde. Det var 10 år siden jeg sidst havde opdateret mit CV og trods en del erfaring og uddannelse gennem 16 år i samme banche, var jeg lidt på bar bund med hvor man skulle begynde.

Kim Paasche var en stor hjælp, ikke kun med det praktiske, men ligeledes via hans positive og rolige tilgang til tingene. Han kunne meget hurtigt spore sig ind på, hvilken retning jeg havde lyst til at søge og dette gav mig blod på tanden til at søge en stilling, som jeg havde haft lyst til længe, men ikke haft modet til at springe ud i.

Jeg giver amendor, med Kim Paasche ved roret de varmeste anbefalinger, uanset hvilken baggrund og niveau du har. Jeg fik drømmejobbet og det var helt sikkert Kim der gav mig værktøjerne til det.”

Line, Forsikringsrådgiver
”Han agerer topprofessionelt og har en fin evne til at spille sammen med medarbejdere og ledere uanset deres faglige baggrund og niveau og han har en høj grad af sikkerhed i vurderingen af kandidater.

Jeg har selv anvendt Kim som Coach/sparringpartner indenfor strategiske HR områder – hans erfaring og vilje til at prøve holdninger af har været værdifuld.”

Keld Gryholm, HR Director, GF Forsikring
“Jeg har haft stor glæde af den løbende sparring jeg haft med Kim i et outplacement forløb i forbindelse med min jobsøgning. Man kan mærke at Kim er engageret og brænder for sit arbejde, og at forløbet samt de råd jeg har fået har været skræddersyet til netop de behov, som jeg har haft for at kunne komme videre. Jeg giver Kim Paasche min varmeste anbefaling.”
Bogholder, 35 år

Kontakt

Adresse Sjælland:
Naverland 2
Glostrup 2600

Adresse Fyn:
Dronningensgade 23
Odense 5000

Telefon: 20492122
Mail:kip@amendor.dk
CVR nr: 26 96 58 88

Artikler