amendor

Vi har i mere end 17 år leveret kvalitetsløsninger til danske virksomheder og deres ledere/medarbejdere.
Vores fokus er primært forandringer og de udfordringer som de skaber organisatorisk, ledelsesmæssigt og for de berørte medarbejdere.

Alle vores ydelser har forandring som omdrejningspunkt. På engelsk betyder ”Amend” at tilføre eller at tilføje. Til forskel fra ”Change” har ”Amend” den underliggende positive vinkel, at det betyder bedre forandringer – helt i tråd med vores indsats for danske virksomheder, ledere og medarbejdere.

Effektiv organisationsstruktur og kompetente, engagerede medarbejdere er altafgørende for virksomhedens succes.

Men hvordan strukturere organisationen og hvordan gennemføre forandringer uden at tabe momentum og accept af forandringerne, når 60% af alle danske forandringsprojekter ikke opnår de fastsatte mål?
Det er præcis det, amendor hjælper danske virksomheder med.

Vi har solid erfaring med gennemførelse af større forandringer. Vi inddrager de interne ressourcer maksimalt fordi det giver accept og engagement og endelig tager vi professionelt hånd om eventuelle medarbejdere der skal videre til nye udfordringer.

Kontakt

Adresse Sjælland:
Naverland 2
Glostrup 2600

Adresse Fyn:
Dronningensgade 23
Odense 5000

Telefon: 20492122
Mail:kip@amendor.dk
CVR nr: 26 96 58 88

Artikler

Kim Paasche

Ejer og stifter af amendor siden ultimo 2002.

Kim har med ansættelser som HR-direktør i bl.a. Accenture, FLSmidth-koncernen, Rockwool International og Dyrup-koncernen været medlem af koncerndirektion og virksomheders ledergrupper.

Uddannelsesmæssig baggrund: Cand.Jur.

Særlige kompetencer: Change Management, genplacering/karriereudvikling/-afklaring på alle niveauer inkl. executive, udvikling af ledere og organisationsstrukturer, rekruttering af ledere og specialister nationalt og internationalt, samt stor (HR-) erfaring med opkøb og fusioner af større virksomheder.

Stilen er direkte og ærlig baseret på solid ledelseserfaring og ditto forretningsforståelse. Sparring, nygerrighed, udfordring med respekt for modtageren.